Ben je een speciaalbier drinken, dan zou je wel eens gehoord moeten hebben van de app Untappd. Zo niet, dan wordt het echt tijd om je hierin te verdiepen! Ook leuk is het om in Untappd je eigen hobbybrouwerij toe te voegen en je zelf gebrouwen bieren in te checken. Zelfs bieren gebrouwen met een bierbrouw pakket kunnen ingecheckt worden!Wat is de bier-app Untappd?

Untappd is een populaire app voor bierliefhebbers waarmee je bieren kunt ontdekken, check-ins kunt maken en beoordelingen kunt geven. De app is beschikbaar voor iOS en Android en biedt gebruikers toegang tot een grote database met bierprofielen, waardoor je makkelijk nieuwe bieren kunt ontdekken en anderen kunt volgen om te zien wat zij drinken.

Hoe werkt de bier-app Untappd?

Om te beginnen met het gebruik van Untappd, moet je de app downloaden en een account aanmaken. Vervolgens kun je zoeken naar bieren op basis van hun naam, brouwerij of stijl, of je kunt de app gebruiken om te zien wat andere gebruikers aanbevelen. Als je een biertje drinkt, kun je het check-in in de app en een beoordeling geven, waardoor andere gebruikers kunnen zien wat je ervan vond.

Waarom is de bier-app Untappd populair?

Er zijn verschillende redenen waarom de bier-app Untappd zo populair is geworden. Ten eerste biedt de app een gemakkelijke manier om nieuwe bieren te ontdekken en te delen met anderen. Door beoordelingen te geven en check-ins te maken, kun je andere bierliefhebbers helpen om te bepalen wat ze moeten proberen. Bovendien kun je in de app zien wat je vrienden drinken en wat hun favoriete bieren zijn, wat het makkelijker maakt om nieuwe bieren te ontdekken die aansluiten bij jouw smaak.Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de bier-app Untappd?

Ben je er nog niet helemaal uit of je Untappd wilt gaan gebruiken. Bekijk dan de belangrijkste kenmerken van Untappd en hopelijk helpt dit bij je overweging.

 • Grote database met bierprofielen: Untappd heeft een grote database met bierprofielen, waardoor je gemakkelijk nieuwe bieren kunt ontdekken op basis van naam, brouwerij of stijl.
 • Beoordelingen en check-ins: Met de app kun je beoordelingen geven aan de bieren die je drinkt en check-ins maken om te laten zien wat je aan het drinken bent. Dit helpt andere gebruikers om te bepalen wat ze moeten proberen.
 • Vrienden volgen: In de app kun je zien wat je vrienden drinken en wat hun favoriete bieren zijn. Dit maakt het makkelijker om nieuwe bieren te ontdekken die aansluiten bij jouw smaak.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van de bier-app Untappd?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van de bier-app Untappd. Ten eerste helpt de app je om nieuwe bieren te ontdekken die aansluiten bij jouw smaak. Door beoordelingen te geven en check-ins te maken, kun je andere bierliefhebbers helpen om te bepalen wat ze moeten proberen. Bovendien kun je in de app zien wat je vrienden drinken en wat hun favoriete bieren zijn, wat het makkelijker maakt om nieuwe bieren te ontdekken die aansluiten bij jouw smaak.Hoe kun je de bier-app Untappd gebruiken om bieren te ontdekken?

Er zijn verschillende manieren waarop je de bier-app Untappd kunt gebruiken om bieren te ontdekken:

 1. Zoek op naam, brouwerij of stijl: Met de zoekfunctie in de app kun je bieren opzoeken op basis van naam, brouwerij of stijl. Zo kun je gemakkelijk nieuwe bieren ontdekken die aansluiten bij jouw smaak.
 2. Bekijk de aanbevelingen van andere gebruikers: In de app kun je zien wat andere gebruikers aanbevelen. Door de beoordelingen en check-ins van andere gebruikers te bekijken, kun je nieuwe bieren ontdekken die aansluiten bij jouw smaak.
 3. Volg bierliefhebbers: In de app kun je andere bierliefhebbers volgen om te zien wat zij drinken en welke bieren zij aanbevelen. Dit kan een goede manier zijn om nieuwe bieren te ontdekken die aansluiten bij jouw smaak.
 4. Zoek op stijl: Als je van bepaalde bierstijlen houdt, kun je de app gebruiken om bieren te zoeken op stijl. Zo kun je bieren ontdekken die specifiek gericht zijn op de stijl waar jij naar op zoek bent.
 5. Zoek op brouwerij: Als je van bepaalde brouwerijen houdt, kun je de app gebruiken om bieren te zoeken op brouwerij. Zo kun je gemakkelijk nieuwe bieren van jouw favoriete brouwerijen ontdekken.

Hoe kun je de bier-app Untappd gebruiken om bieren te beoordelen?

Om bieren te beoordelen in de bier-app Untappd, kun je de volgende stappen volgen: 1. Zoek naar het biertje dat je wilt beoordelen: Gebruik de zoekfunctie in de app om het biertje te vinden dat je wilt beoordelen.
 2. Klik op het biertje: Als je het biertje hebt gevonden, klik je op het profiel van het biertje om naar de detailpagina te gaan.
 3. Klik op ‘Check-in’: Als je op de detailpagina bent, klik je op de knop ‘Check-in’ om het biertje te beoordelen.
 4. Geef een beoordeling: Als je op de knop ‘Check-in’ hebt geklikt, kom je op een scherm waar je een beoordeling kunt geven aan het biertje. Geef een cijfer van 1 tot 5 en voeg eventueel een opmerking toe om te laten zien wat je ervan vond.
 5. Voeg eventueel een foto toe: Als je wilt, kun je ook een foto toevoegen van het biertje dat je beoordeeld hebt. Dit kan een leuke manier zijn om andere gebruikers te laten zien wat je aan het drinken bent.
 6. Klik op ‘Check-in’: Als je klaar bent met het geven van een beoordeling en het toevoegen van een foto (indien gewenst), klik je op de knop ‘Check-in’ om je beoordeling op te slaan.

Wat zijn de belangrijkste alternatieven voor de bier-app Untappd?

Er zijn een aantal populaire alternatieven voor de bier-app Untappd waar je misschien ook aan zou willen denken als je op zoek bent naar een manier om bieren te ontdekken en te beoordelen:

 • BeerAdvocate: BeerAdvocate is een online gemeenschap van bierliefhebbers die bieren beoordelen en bespreken. De website heeft ook een app voor iOS en Android waarmee je op de hoogte kunt blijven van de laatste bierbeoordelingen en -discussies.
 • RateBeer: RateBeer is een andere populaire website en app voor bierliefhebbers waar je bieren kunt beoordelen en bespreken. De app is beschikbaar voor iOS en Android.
 • TapHunter: TapHunter is een app voor iOS en Android waarmee je bieren kunt ontdekken en beoordelen. De app biedt ook de mogelijkheid om bieren te zoeken op basis van locatie, zodat je gemakkelijk bieren in de buurt van jou kunt vinden.
 • BreweryDB: BreweryDB is een grote database met informatie over bieren en brouwerijen. De app is beschikbaar voor iOS en Android en biedt gebruikers toegang tot een grote hoeveelheid bierprofielen.Vergroot je bierbrouw kennis

Bierbrouwrecepten.nl is er voor de beginnende tot aan de gevorderde hobby bierbrouwer. Wij delen met jou de lekkerste recepten, maar geven ook advies over zelf bier brouwen. Ingrediënten heb je uiteraard ook nodig en hier wil je zo min mogelijk voor betalen. Bierbrouwrecepten.nl vergelijkt alle brouwwinkels uit Nederland en België.

Mocht je iets missen op onze website, neem contact op en grote kans dat wij dit gaan opnemen op de website.

Brouwwinkel vergelijken

Brouwwinkel vergelijken
Vergelijk alle brouwinkels!

Brouwwinkel vergelijken
Beste bierbrouw pakket Plus

Beste bierbrouw pakket
bierbrouwpakket

Bierbrouw pakket
Zelf bier brouwen

Zelf bier brouwen
Leer zelf je eigen bier brouwen!

Zelf bier brouwen

Bekijk de meeste recente artikelen

Elektrische Fatbikes voor beginners

Elektrische Fatbikes bieden een unieke en opwindende manier om zowel door de stad te reizen [...]

5 tips om een geslaagde barbecue te organiseren

Niets leuker dan een barbecue om de zomer in te zetten, maar bij de organisatie [...]

Koffie kopen – gemalen of hele bonen? – 5 Overwegingen

’s Ochtends wakker worden met de geur van verse koffie die door je huis zweeft [...]

Zelf Mede Maken – Zeer makkelijk en Lekker!

In de wereld van ambachtelijke drankjes moeten we ook zeker de stijl Mede niet vergeten. [...]

De Perfecte Cadeaus voor de Bierliefhebber: Verras je Vriend met Stijl

Als je een vriend hebt die dol is op bier, dan is er geen betere [...]

Bier in de keuken: een culinair avontuur

Bierliefhebber? Culinaire avonturier? Als jij net als veel anderen geniet van een koud biertje, heb [...]

De perfecte combinatie: Vlees en bier

Een gezellige avond met vrienden of familie is pas compleet met een heerlijke maaltijd en [...]

Franziskaner Weißbier: Een bier met een rijke historie en invloed op de biercultuur

Bier is een van de oudste en meest geliefde dranken ter wereld. Het heeft een [...]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *