Heb je iets te vieren of wil je wat leuks plannen met vrienden? Organiseer een High Beer. In plaats van simpel een biertje drinken maak je het net iets specialer. Een High Beer is bijvoorbeeld erg geschikt voor een vrijgezellenfeest of verjaardag. Ook is het een superleuke manier om het weekend in te luiden met jouw collega’s tijdens de VrijMiBo.

Wat is een High Beer?

Een High Beer kan je zien als de alcoholische versie van de High Tea. Thee maakt ruimte voor verschillende speciaal bieren en de zoete hapjes voor verschillende snacks. De etagères met bloemetjes en cakejes wordt vervangen door een stoere borrelplank. Meestal krijg je drie verschillende speciaal bieren met drie rondes borrelhapjes. Je geniet van onder andere bittergarnituur, charcuterie, kazen, brood om in te dippen en olijfjes. Het leuke van een High Beer is dat jij dit samen met jouw vrienden kan doen.

Organiseer een High Beer

Wil je thuis genieten van een gezellige High Beer? Organiseer een de High Beer dan zelf. Vraag om advies bij de slijter. Zo kan je jezelf de vraag stellen: ‘Welke hapjes passen bij welke bieren?’. Serveer de hapjes die je hebt gekocht op een mooie borrelplank. Je zou alles in één keer kunnen serveren of in drie rondes. Een ronde houdt in een speciaal biertje met het bijpassende hapje. Vind je het lastig om zelf een High Beer samen te stellen? Laat de High Beer dan thuisbezorgen! Zo ben je altijd verzekerd van de juiste bier en snack combinaties en hoef je het alleen nog gezellig te maken!

High Beer op locatie

Hoe leuk is het om een dagje weg te combineren met een High Beer op locatie. Er zijn veel leuke barretjes of restaurants waar jij een High Beer kan doen. Kies de stad waar jij naar toe wil en de High Beer locatie die past bij jouw voorkeur en stijl. Je geniet van een tafel vol speciaal bieren en lekkere borrelhapjes. Nog een voordeel, alles wordt voor je opgeruimd, je wordt helemaal ontzorgt. Zo kan je optimaal genieten van je gezelschap en al het lekkers dat voorbij komt.

Liever een wijntje?

Hou je niet zo van bier of gaat je voorkeur meer uit naar verschillende wijnen? Doe dan een High Wine! Je kan een High Wine zelf organiseren, laten bezorgen of nuttigen op locatie. Je geniet van verschillende wijn en spijs combinatie. Bij een High Wine wordt vaak hartige hapjes als vis, vlees, kaas en broodjes met dips geserveerd. Net als de High Beer is ook de High Wine vaak drie rondes. Sommige locaties houden ook rekening met dieetwensen als vegetarisch, vegan of glutenvrij. Kies de locatie die bij jou past en de wijnen en hapjes serveert die jouw voorkeur heeft. Maak er een onvergetelijke ervaring van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *