Speciaalbierwereld.nl is een platform met allerlei informatie over bier en biergerelateerde evenementen of dingen. Kortom wil jij altijd op de hoogte blijven van alles wat er in onze bierwereld speelt? Check dan Speciaalbierwereld.nl.

Wat heeft Speciaalbierwereld.nl allemaal te bieden?

Biernieuws

Op onze website vind je zoals eerder gezegd alles over bier. Ben je op zoek naar het laatste biernieuws? Wij houden de trends en ontwikkelingen in het bierlandschap scherp in de gaten en houden je op de hoogte.

Reviews

Ook publiceert Speciaalbierwereld.nl regelmatig reviews van bieren die geproefd worden door onze recensenten! Op hun eigen wijze, laten deze liefhebbers hun licht schijnen over de geproefde bieren. Ben jij een bierliefhebber en heb jij interesse om dit ook te doen? Stuur ons eens een mailtje om te kijken of er een klik is en wie weet staat jouw recensie binnenkort ook op onze website. Of wil je jouw bier ook onder de loep laten nemen? Mail dan ook naar ons!Waar vind je mooie bieren?

Onder het kopje Locaties vind je een onderverdeling in winkels (online & offline), horecazaken en brouwerijen. Hier vind je plekken waar je goede bieren kunt krijgen, bestellen, halen of drinken. Daarnaast hebben we ook een wereldkaart online staan die we regelmatig proberen te vullen met pins waar je brouwerijen, festivals, bierwinkels en goede bier-minded horecazaken op vindt.

Bier & Eten

Ben jij die bierliefhebber die ook graag staan te shinen in de keuken? Dan is deze categorie op Speciaalbierwereld.nl echt iets voor jou! In de categorie Bier en Eten vind je toffe pairings van heerlijke gerechten die gecombineerd worden met mooie bieren. Combineer jij ook graag bier met eten? En wil je deze combinaties delen in een mooi verhaal? Neem dan ook contact met ons op door hier te klikken!

Partytime!

Ook voor evenementen en festivals kun je terecht op onze website. Naast het kopje Evenementen hebben we sinds kort ook een heuse agenda online staan met allerlei evenementen en festivals omtrent bier! Staat jouw bierige happening er nog niet op? Geef het even door aan ons via een mailtje.

Bierstijlen

Tot slot zijn we ook bezig om verschillende bierstijlen uit te leggen en te beschrijven. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende stijlen, dus hier zullen we gaandeweg in uit gaan breiden.

Zoals je merkt is Speciaalbierwereld.nl al een compleet platform voor allerlei informatie over bier en biergerelateerde dingen. Achter de schermen zitten we niet stil en zijn we uiteraard al weer op zoek naar nieuwe leuke dingen die we in de toekomst nog aan onze website toe kunnen voegen.

Naast onze website zijn we natuurlijk ook te volgen op onze socials! Klik hier om ons te volgen op InstagramFacebookLinkedIn of Untappd!Vergroot je bierbrouw kennis

Bierbrouwrecepten.nl is er voor de beginnende tot aan de gevorderde hobby bierbrouwer. Wij delen met jou de lekkerste recepten, maar geven ook advies over zelf bier brouwen. Ingrediënten heb je uiteraard ook nodig en hier wil je zo min mogelijk voor betalen. Bierbrouwrecepten.nl vergelijkt alle brouwwinkels uit Nederland en België.

Mocht je iets missen op onze website, neem contact op en grote kans dat wij dit gaan opnemen op de website.

Brouwwinkel vergelijken

Brouwwinkel vergelijken
Vergelijk alle brouwinkels!

Brouwwinkel vergelijken
Beste bierbrouw pakket Plus

Beste bierbrouw pakket
bierbrouwpakket

Bierbrouw pakket
Zelf bier brouwen

Zelf bier brouwen
Leer zelf je eigen bier brouwen!

Zelf bier brouwen

Bekijk de meeste recente artikelen

Franziskaner Weißbier: Een bier met een rijke historie en invloed op de biercultuur

Bier is een van de oudste en meest geliefde dranken ter wereld. Het heeft een [...]

Hoe moet je een eigen bierbrouwerij beginnen? Hier wat uitleg

Veel mensen die thuis hun eigen bier maken, denken er waarschijnlijk weleens over na of [...]

Ontdek de magie van honingbier: is honing en bier een goede mix?

Honingbier is een fascinerende drank die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Of je [...]

Bier, drankspellen en gezelligheid: tips voor een geslaagde avond

Drank-spellen.nl is een website die zich richt op de populaire drankspelletjes die vooral onder jongeren [...]

De 3 meest gestelde vragen over dinerborden

Houdt je van mooie dinerborden op tafel? Je bent lang niet de enige. Het is [...]

Hoe gebruik je een vijzel?

Voor veel mensen is koken niet alleen een noodzakelijke taak, maar ook een vorm van [...]

Wat kun je allemaal met een etagère?

Houdt je er van om eten op een leuke manier te serveren? De etagère is [...]

Speciaalbierwereld.nl – Alles over bier

Speciaalbierwereld.nl is een platform met allerlei informatie over bier en biergerelateerde evenementen of dingen. Kortom [...]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *